AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

KIPINÖIVÄT EDITOINNIT

Kerro meille tarinasi ja se, mitä tavoittelet. Me rakennamme siitä visuaalisen tarinan, jonka voit jakaa maailmalle.

Suoraan asiaan?

TÄYDEN SERVIISIN VIDEO-
­­­­TUOTANTOA

TUOTAMME tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Paitsi ylivoimaisesti viihdyttävimpien videoiden tuottajana, tunnetaan meidät myös täyden serviisin videomarkkinointiyrityksenä – vastaamme laadukkaan tuotannon lisäksi myös videosi markkinoinnista. Asiakkaamme palvellaan aina videotuotannon suunnitteluvaiheesta valmiin videon markkinointiin.

1. SUUNNITTELU
2. TUOTANTO
3. JÄLKITUOTANTO
4. MARKKINOINTI

JÄLKITUOTANTO

LEIKKAUSPÖYTÄÄ KOHTI käy videomateriaalin tie. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit. Ja mikäs laadukasta materiaalia leikellessä, kun veitset on terässä. Vahva graafinen osaamisemme takaa sen, että kaikki videollesi lisättävät elementit tuotetaan uudenaikaisesti ja muuhun yritysilmeeseesi sopivaksi.

Asiakkaanamme pääset vaikuttamaan videon muodostumiseen kahdessa vaiheessa: ensimmäisellä palautekierroksella ja toisella hyväksyntäkierroksella. Editoimme videon saadun palautteen mukaisesti viimeistä silausta myöden valmiiksi ja voilà – video on valmis maailmalle ja markkinoitavaksi.

KIPINÄN TARINA

AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME