AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

MAINOSVIDEOT

Tässä asiakkaitamme, jotka ovat uskoneet tarinallisen ja viihdyttävän mainosvideon voimaan. Ota hyvä asento, ja paina play.

Suoraan asiaan?

MAINOSVIDEOT

VIIHDETTÄ JA VIRNISTYKSIÄ. Edellytyksenä kaikelle tuottamallemme mainosmateriaalille on sen viihdyttävyys. Mainosvideomme pohjaavatkin inspiroivaan tarinankerrontaan ja vahvojen tunteiden herättämiseen, sillä uskomme, että useassa tapauksessa tunteet tuottavat paremmin kuin pelkillä järkiseikoilla mainostaminen.

Tuottamamme tv-mainokset vakuuttavat ja erottuvat. Ne ovat  mieleenpainuvia ja viestiltään ytimekkäitä – porautuen vastaanottimien äärellä aikaansa viettävän kohdeyleisösi näkö- ja kuuloaisteihin. Vaikka olisivat ehtineet jo sinne jääkaapin ovelle asti!

Kysy lisää!

Piki-Team | Tv-mainos

Auto Sinulle | Tv-mainos

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
MEIDÄN TARINA

MISTÄ KIPINÄT TULEE?

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME