AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

MUSIIKKIVIDEOT

Tässä asiakkaitamme, jotka ovat uskoneet tarinallisen ja viihdyttävän videon voimaan. Ota hyvä asento, ja paina play.

Suoraan asiaan?

MUSIIKKIVIDEOT

LISÄÄ LEVELEITÄ MUSIIKKIISI. Vahvista ja kokonaisvaltaista musiikinkuuntelijan elämystä kappalettasi tukevalla videolla. Videon avulla kappaleen tarina ja sanoitukset tuodaan tulkittavaksi syvemmällä tasolla tai vaikka kokonaan uudesta näkökulmasta. Musiikkivideo voidaan tuottaa intiiminä, yksittäisessä kuvauslokaatiossa toteutettuna videona, jonka tunnelmaa kerrostetaan erilaisilla kuvakulmilla, valaistuksilla ja tehosteilla tai aiempaa keikkamateriaalia hyödyntämällä.

Kuten missä tahansa videotuotannossa, on videoelämyksen toteuttamisessa rajana vain taivas ja budjetti. Myös musiikkivideolle voidaan kirjoittaa moniulotteinenkin käsikirjoitus, jolloin videoon sisällytetään laajamittaisemmin useita eri miljöitä, kuvaushetkiä, näyttelijöitä ja rekvisiittaa.

Kysy lisää!

Holmala | Neljä vuodenaikaa -musiikkivideo

Sakea Ilta | Meren ääri -musiikkivideo

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
MEIDÄN TARINA

MISTÄ KIPINÄT TULEE?

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME