AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

MUU VIDEOTUOTANTO

Tässä asiakkaitamme, jotka ovat uskoneet tarinallisen ja viihdyttävän videon voimaan. Ota hyvä asento, ja paina play.

Suoraan asiaan?

MUU TUOTANTO

MIKÄ TAHANSA VIESTI VÄLITTYY PARHAITEN VIDEOLLA. Yrityksessäsi tehdään varmasti paljon kaikkea sellaista, mikä ei suoraa sovi ylempien kategorioiden alle, mutta haluaisit silti kertoa siitä sidosryhmillesi. Esimerkiksi yrityksenne jokapäiväinen tekeminen ja prosessit, alan koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuminen tai oman toiminnan kehittämispäivät ovat aiheita, jotka soveltuvat yrityksenne arvoista ja tekemisen meiningistä viestivän asiapitoisemman dokumenttivideon aiheiksi.

Dokumenttivideon koukuttavuus piilee hyvässä käsikirjoittamisessa ja dokumenttia varten kuvatun materiaalin monipuolisuudessa: dokumenttiin kuvataankin aina paitsi itse tekemistä, niin myös siihen liittyvää fiiliskuvaa sekä asiantuntijahaastatteluita.

Kysy lisää!

Tappara | CHL Team video

Boomi Ry | Vuosijuhlavideo

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
MEIDÄN TARINA

MISTÄ KIPINÄT TULEE?

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME