AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

SOMEVIDEOT

Tässä asiakkaitamme, jotka ovat uskoneet tarinallisen ja viihdyttävän videon voimaan. Ota hyvä asento, ja paina play.

Suoraan asiaan?

SOMEVIDEOT

AINA SOPII VÄHÄN SOMESSA HURVITELLA. Tuotamme somekanaviisi videot, joiden äärelle nykypäivän kiireisimmätkin sähkösaappaat malttavat rauhoittua. Itsekin varsin kriittisinä somen kuluttajina tähtäämme nimittäin somevideoillamme maksimaaliseen huomioarvoon ja viihdyttävyyteen. Somevideon tulee herättää vahvoja tunteita, joita voidaan kutitella esiin laajalla kirjolla erilaisia keinoja: huumorilla, samaistuttavalla tarinalla tai vaikkapa yrityksesi toimintatapojen persoonallisuudella.

Some on alustana sähäkkä ja useinkaan yritysten tekemät julkaisut eivät saavuta aivan samanlaista gloriaa kuin kerran vuodessa mökkimaisemista päivitetyt henkilökohtaiset juhannustervehdykset. Yritysten somevideoiden menestymisen taustalla onkin aina myös kanaviin liittyvä tekninen osaaminen, oikeaan yleisöön kohdistaminen ja sen aktivointi. Koska Kipinä ei ole pelkkä tuotantoyhtiö, huolehdimme puolestasi myös videon jakeluun liittyvistä vaiheesta.

Kysy lisää!

Masku | Tuotevideo someen

Wake Valley | Some-mainos

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
MEIDÄN TARINA

MISTÄ KIPINÄT TULEE?

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME