AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

TAPAHTUMAVIDEOT

Tässä asiakkaitamme, jotka ovat uskoneet tarinallisen ja viihdyttävän videon voimaan. Ota hyvä asento, ja paina play.

Suoraan asiaan?

TAPAHTUMAVIDEOT

HYVÄT PIDOT? VIRKISTETÄÄS VÄHÄN MUISTIA. Tilaa tapahtumaasi tapahtumakuvaus, niin saat kuva- ja videomateriaalia, jota voidaan hyödyntää  monipuolisesti tapahtuman jälkeen. Tapahtumista tehtävät aftermovie-videot ovat omiaan tapahtuman jälkimarkkinointiin, ja tapahtumasta kuvatusta materiaalista saadaan koostettua vaikka useampikin videomainos seuraavan tapahtuman markkinointikampanjaa varten.

Toteuttamistamme tapahtumavideoista välittyy tapahtuman aito fiilis. Ja yhtään kursailematta mainittakoon, että jälkikäteen tehtävän editoinnin keinoin saadaan tunnelma kiteytettyä varsin vangitsevalla tavalla! Monitasoisuutta kerrontaan voidaan tuoda esimerkiksi tapahtuman miljöötä hyvin havainnollistavan ilmakuvauksen keinoin.

Kysy lisää!

Särkän Märkä | Aftermovie

Luxury Collection Automobiles | Ferrari Grand Opening

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
MEIDÄN TARINA

MISTÄ KIPINÄT TULEE?

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME