AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

KIPINÖIVÄT PALVELUT

Kerro meille tarinasi ja se, mitä tavoittelet. Me rakennamme siitä visuaalisen tarinan, jonka voit jakaa maailmalle.

Suoraan asiaan?

TÄYDEN SERVIISIN VIDEO-
MARKKINOINTIA

TUOTAMME tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Paitsi ylivoimaisesti viihdyttävimpien videoiden tuottajana, tunnetaan meidät myös täyden serviisin videomarkkinointiyrityksenä – vastaamme laadukkaan tuotannon lisäksi myös videosi markkinoinnista. Asiakkaamme palvellaan aina videotuotannon suunnitteluvaiheesta valmiin videon markkinointiin.

1. SUUNNITTELU
2. TUOTANTO
3. JÄLKITUOTANTO
4. MARKKINOINTI

SUUNNITTELU JA IDEAT

ERITYISOSAAMISTAMME suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Suunnitteluvaihe sisältää usein totutunlaisen ajattelun haastamista: aihetta kuin aihetta lähestytään uudesta idearikkaasta tulokulmasta, joka kaikessa oivaltavuudessaan pitää katsojan otteessaan.

Tällä asenteella aloitamme yritykseesi tutustumisen. Briiffissä käymme läpi yrityksesi toimintaa ja tapaa tehdä asioita. Määrittelemme kanssasi videon tavoitteet, kohdeyleisön, budjetin ja tärkeimmät elementit. Ajatustenvaihdon jälkeen kiteytämme videon idean, hahmottelemme  ensimmäisen luonnoksen ja suunnittelemme videon käsikirjoituksen, kohtaukset, näyttelijät ja lokaatiot sekä mahdolliset lavastukset ja puvustukset.

KIPINÄN TARINA

AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME