KIPINÄSTÄ SE LÄHTI

AITO KIPINÄ,
ISO TEKEMISEN PALO!

Kipinä Films on yhdistelmä videotuotannollista ja markkinoinnillista osaamista ja ajattelua. Kipinä syttyi halusta tarjota kaiken kattavaa videomarkkinointipalvelua.

Suoraan asiaan?

Se hauska ja tehokas
videokumppanisi

VIDEOMARKKINOINTI on tullut jäädäkseen ja yritykset käyttävät videota yhä rohkeammin viestinnässään. Seuraavaksi katse pitää kääntää tehokkaaseen videomarkkinointiin. Yksittäisen videokampanjan hintalappu on usein suuri, jos videotuotantoa tehdään ainoastaan yhtä videota varten tai usean eri toimijan kanssa. Ongelma on usein myös tehottomuus: lopulta kaikkea asiakkaalla kuvattua materiaalia ei välttämättä käytetä lopullisella videolla, ja se jää hyödyntämättä. Tähän problematiikkaan tarjoaa vastauksen Kipinä Films.

TEHOJA. Videotuotantoa mietitään alusta alkaen sen markkinoinnillisesta arvosta käsin. Videosta saadaan kaikki hyöty irti, kun se jaellaan suunnitelmallisesti oikeissa kanavissa oikeaan aikaan. Varmistamme, että videosi ei jää yksittäiseksi julkaisuksi, vaan siitä saadaan tarpeen mukaan rakennettua useammassa eri kanavassa julkaistava tai useammasta kustannustehokkaasti tuotetusta osasta muodostuva eheä videomarkkinointikokonaisuus.

VIIHDETTÄ. Edellytyksenä kaikelle tuottamallemme videomateriaalille on viihdyttävyys. Videomme pohjaavat tarinankerrontaan ja tunteiden herättämiseen. Uskomme, että useassa tapauksessa tunteet tuottavat paremmin kuin järkiseikoilla mainostaminen. Viihdyttävyys ei useinkaan tarkoita isoa hintalappua, vaan pieniä oivalluksia ja kykyä esittää asia tavanomaisesta poikkeavalla tavalla.

kipinä films

VIESTINTÄÄ. Haastamme mielellämme. Tuottamillamme videoilla on kaksi tehtävää: palvella sekä asiakasta että katsojaa. Videolla viestiminen on meille luonnollista, ja haluammekin rohkeasti haastaa ja hakea aiheeseen uusia tulokulmia. Tuotamme videoita, jotka haastavat ajattelemaan, pitävät otteessaan ja vievät viestin perille – eivät aikaansaa tarvetta etsiä pause-nappulaa.

TULOKSIA. Kipinä ei ole pelkkä videotuotantoyhtiö. Tekijöidemme vahva markkinoinnillinen tausta ja liiketoimintaymmärrys takaavat, että saat taltioidusta materiaalista kaiken potentiaalin irti. Tunnemme kanavat ja mediat, joissa videosi tulisi näkyä, ja huolehdimme tarvittaessa myös videosi tuloksellisesta jakeluvaiheesta.

OTA YHTEYTTÄ

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME