AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

KIPINÖIVÄ VIDEOMARKKINOINTI

Kerro meille tarinasi ja se, mitä tavoittelet. Me rakennamme siitä visuaalisen tarinan, jonka voit jakaa maailmalle.

Suoraan asiaan?

TÄYDEN SERVIISIN VIDEO-
­­­­TUOTANTOA

TUOTAMME tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Paitsi ylivoimaisesti viihdyttävimpien videoiden tuottajana, tunnetaan meidät myös täyden serviisin videomarkkinointiyrityksenä – vastaamme laadukkaan tuotannon lisäksi myös videosi markkinoinnista. Asiakkaamme palvellaan aina videotuotannon suunnitteluvaiheesta valmiin videon markkinointiin.

videomarkkinointi tampere
1. SUUNNITTELU
2. TUOTANTO
3. JÄLKITUOTANTO
4. MARKKINOINTI

VIDEOMARKKINOINTI

TÄYSSERVIISI, koska Kipinä ei ole pelkkä videotuotantoyhtiö. Tekijöidemme vahva markkinoinnillinen tausta ja liiketoimintaymmärrys takaavat, että saat videostasi kaiken potentiaalin irti. Tunnemme kanavat ja mediat, joissa videosi tulisi näkyä, ja huolehdimme myös videosi tuloksellisesta jakeluvaiheesta.

Koska olemme miettineet videon käyttötarkoituksia ja jakelukanavia jo tuotannon ideointi- ja suunnitteluvaiheessa, yrityksesi saa valittuihin kanaviin saumattomasti soveltuvan materiaalin. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen ja videon esikatselukuvan valitsemiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen oikealle kohderyhmälle.

KIPINÄN TARINA

AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME