AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

YRITYSVIDEOT

Tässä asiakkaitamme, jotka ovat uskoneet tarinallisen ja viihdyttävän videon voimaan. Ota hyvä asento, ja paina play.

Suoraan asiaan?

YRITYSVIDEOT

KÄYNTIKORTTI, JOKA PUTSAA PÖYDÄN. Esittele videolla yrityksesi toimintaa tai tuotteiden ja palveluidesi viimeisteltyä designia. Videot herättävät toimintasi eloon, vahvistavat mielikuvaa yrityksesi asiantuntijuudesta ja toimivat loistavana myynnin työkaluna. Yritysvideo onkin se kortti, jonka haluat löydä pöytään neuvotteluissa tai vaihtoehtoisesti heijastaa sille messuhallin suurimmalle screenille.

Videoon liitetyn animoinnin avulla kuvitamme ja kiteytämme helpommin pureskeltaviksi kokonaisuuksiksi monitahoisemmatkin ideat ja palvelukonseptit. Uutta perspektiiviä toimintaympäristöönne voidaan taasen tuoda esimerkiksi ilmakuvauksen keinoin.

Kysy lisää!

Boomi Ry | Järjestön esittelyvideo

AM Lukkoasema | Palvelun esittelyvideo

SUUNNITTELU

Erityisosaamistamme suunnittelupuolella on viihdyttävien, tarinankerrontaan pohjaavien ja vahvoja tunteita herättävien videoiden ideointi. Miten me sen teemme?

LUE LISÄÄ

TUOTANTO

Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville.

LUE LISÄÄ

JÄLKITUOTANTO

Jälkituotantovaiheessa videomateriaali pääsee leikkauspöydälle. Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, tekstitykset ja animoinnit.

LUE LISÄÄ

MARKKINOINTI

Vastaamme myös videosi markkinoinnista. Videon jakelu käsittää käytännössä kaiken aina julkaisuajankohtien suunnittelusta saatetekstien kirjoittamiseen, varsinaiseen julkaisuun sekä sen mainostamiseen.

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ
MEIDÄN TARINA

MISTÄ KIPINÄT TULEE?

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME