Videotuotanto

Brändivideo

Jätä jälki. Vahvista brändimielikuvaa tarinallisen videon avulla.

Katso video

YIT Talon Tekniikka Oy

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuotettuun videoon, joka toimii erinomaisesti myynnin tukena."

- Matias Korhonen, Hankekehityspäällikkö

Tavoitteena oli luoda meidän toiminnasta ja porukasta esittelyvideo, joka erottaa varsinkin meidän huippujengin kilpailijoista. Mielipiteemme huomioitiin hyvin alusta asti ja projektin eteneminen oli selkeää. Ammattilaiset hoitivat hommansa, mutta erityisesti mieleen jäi hyvä fiilis kaikesta toiminnasta. Olemme erittäin tyytyväisiä tuotettuun videoon, joka toimii erinomaisesti myynnin tukena.

Katso video

Flexio Oy

"Näillä tyypeillä sydän sykkii videotuotannolle ja yhteistyölle!"

- Jarmo Kvick, Toimitusjohtaja

Erittäin haastavista ihmisyyteen ja ihmisen kohtaamiseen liittyvistä teemoista saatiin rakentumaan tarinan kaari, joka ulottuu meidän toimintafilosofiamme ytimeen. Tuotettu brändifilmi toimii loistavasti terapiapalvelumme esittelyssä ja rakentaa vahvaa brändi-imagoa.

 

Kipinän tiimi vakuutti ensi tapaamisesta lähtien ammattimaisuudella ja luovuudella.  Ammattilaisten kanssa yhteistyö sujui saumattomasti ja mukana säilyi lempeä huumori, joka kantoi pitkän kuvauspäivän läpi

 
Brändivideo

Mieleenpainuvan brändiviestin luomiseen tarvitaan ripaus aitoutta ja taidetta sekä ennen kaikkea tarina, jossa yhdistyvät koko organisaation toimintakulttuuri ja arvot. Tarinallisen brändivideon avulla erotut takuulla kilpailijoista, ja videon viimeistelty laatu viestii siitä, että teillä ymmärretään mikä erottaa kärkitekijät muista tekijöistä – alalla kuin alalla. Tunteita herättävän brändivideon avulla luot yritykseesi tarttumapintaa ja teet siitä helpommin lähestyttävän.

 

Videokuvauksen yhteyteen kannattaa yhdistää myös valokuvaus, jolloin saat käyttöösi laajasti materiaalia brändiviestinnän tueksi aina printistä digimarkkinointiin.

Hinnoittelu
Brändivideon kokonaistoteutus alkaen 3990€. 

Kasvata brändin tunnettuutta tai hyödynnä videota brändiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi:

Lisätyöt

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Scroll to Top

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.

Joona
Nieminen

VIDEOTUOTANTO