Videotuotanto

Koulutus- ja Ohjevideo

Tehosta oppimista. Ota käyttöösi työkalu, jonka avulla oivaltaminen helpottuu ja nopeutuu.

Katso video

Maskun Kalustetalo Oy

"Video logistiikkakeskuksen toiminnan esittelystä tuo toimintamme tutuksi koko henkilöstölle."

- Pepe Yli-Kaila, IT- ja Logistiikkajohtaja

Maskun Kalustetalon logistiikkakeskuksen toiminnan esittely laadukkaan videon avulla tuo tärkeää ja hyödyllistä tietoa koko myyntiketjullemme ympäri Suomen. Myymälähenkilöstömme osalta kaikkien ei ole valitettavasti mahdollista vierailla uudessa logistiikkakeskuksessamme, mutta video saavuttaa jokaisen. Videota hyödynnetään myös koko henkilöstön perehdytyksessä. Kuva ja ääni jää varmasti paremmin mieleen kuin perehdytysoppaan teksti. Tarkoituksemme on hyödyntää videomateriaali myös rekrytointien yhteydessä, videolla saamme hyvin esiteltyä millaisiin tiloihin ja tehtäviin haetaan ammattilaisia.

Katso video

Ykkösväri Oy

"Videolla saatiin tuotua hienosti esiin uuden tilausjärjestelmän käytön helppous!"

- Mika Volotinen, Toimitusjohtaja

Tuotimme Ykkösvärille opastusvideon heidän uuden tilausjärjestelmän käytöstä. Videoon haluttiin myös markkinoinnillinen ote, jotta se kannustaisi asiakkaita ottamaan uuden järjestelmän käyttöön. Yhdistimme toimintojen esittelyyn mukaan ihmisiä ja kuvitusta sekä asiakkaan toimitiloista että automaalaamosta, jotta video ei olisi pelkästään toimintojen läpikäymistä ruutukaappausten avulla. 

Koulutus- ja ohjevideo

Video on ylivoimaisesti tehokkain tapa kouluttaa. Video on aina olemassa tulevaa käyttöä varten, ja se on usein myös helppo päivittää ajantasaiseksi.

Nykyisellään kustannustehokkaasti tuotettua videota käytetään yhä enenevissä määrin niin yrityksen sisäisissä kuin ulkoisissakin koulutus- ja ohjeistustarpeissa.

 

Informatiiviset videot ovat erinomainen tapa sekä vahvistaa ostopäätöstä, että synnyttää asiakkaillesi lisää arvoa: tuotteisiin ja palveluihin liittyvän ohjeistuksen avulla asiakas saa tuotteesta tai kokemuksesta kaiken hyödyn irti.

Hinnoittelu
Koulutus- tai ohjevideon kokonaistoteutus alkaen 1990€.  Kysy useamman videon kustannustehokkaasta kampanjahinnoittelusta.

Esimerkkejä käyttökohteista:

Lisätyöt

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Scroll to Top

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.

Joona
Nieminen

VIDEOTUOTANTO