Videotuotanto

LIVETUOTANTO

Vuorovaikuta, kouluta, ilahduta ja yhdistä. Interaktiivinen livetuotanto luo tilanteeseen aitoutta ja sopivan määrän jännitystä.

Katso video

Tappara

"Halusimme saada laatua ja ammattimaisuutta yhdellä ovenavauksella."

- Aki Hautamäki, Myynti- ja kehityspäällikkö

Korona-aika aiheutti meille paljon kysymyksiä mm. siitä miten saamme pidettyä ihmiset lähellä seuraa ja joukkuetta vaikka yleisöllä ei ole pääsy ottelutapahtumiin.

 

Tämän pohdinnan pohjalta syntyi KirvesLive -niminen tuote, jossa tarjosimme suoran lähetyksen Hakametsästä ilmaiseksi verkkolähetyksenä.

Toimme lähetykseen ammattimaisen studion, pre-game haastattelut, analayysit, hikihaastatattelut, pukukoppikameran jne.

 

Koska kyseessä oli todella laaja lähetyskokonaisuus sisältäen useampia kuvauspaikkoja ja suoran lähetyksen haasteet, päätimme valita KirvesLiven teknikseksi kumppaniksi Kipinä Filmsin, sillä halusimme saada laatua ja ammattimaisuutta yhdellä ovenavauksella.

Katso video

Maskun Kalustetalo Oy

"Monipuolinen sisältö ja erinomainen toteutus tuovat koko henkilöstön aitiopaikoille."

- Topi Nieminen, Myyntijohtaja

Toteutimme asiantuntijakoulutuksen, jonka tarkoituksena oli syventää myymälähenkilöstömme ymmärrystä tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista. Halusimme interaktiivisen koulutuksen, jossa osallistujat pääsevät esittämään meille kysymyksiä suoraan lähetyksen aikana.

 

Lähetystä varten vierailimme edeltävänä päivänä kolmella eri huonekalutehtaalla ja kuvasimme kattavan tehdaskierroksen. Tämä materiaali leikattiin saumattomasti osaksi koulutustamme, jolloin jokainen osallistuja sai itselleen eturivin paikat. 

 

Koulutuksesta saatiin todella monipuolinen ja toteutus oli erinomainen. Henkilöstömme otti  koulutuksen todella positiivisesti vastaan ja panostus laadukkaaseen toteutukseen näkyi suorana innostuksena. Myös koulutuksesta jäänyt tallenne on ollut kysyttyä tavaraa ja sitä on hyödynnetty mm. osana henkilöstömme perehdyttämistä.

Livetuotanto

Valot. Kamera. LIVE! Oli kyse sitten suuresta tapahtumasta, paneelikeskustelusta tai koulutuksesta, vastaamme laadukkaasta livetuotannosta alusta loppuun monikameratuotantona. Lähetys voidaaan tehdä missä tahansa lokaatiossa, jossa on riittävä internet-yhteys lähettämiseen. Onnistuneen live-lähetyksen tuottamisen salaisuus on huolellinen suunnittelu ja yhdistelmä livelähetystä ja ennakkoon kuvattua, livelähetykseen yhdistettävää materiaalia (live-on-tape).

 

Etukäteen tuotettua materiaalia voidaan kuvata missä tahansa lokaatiossa jo etukäteen –kaiken ei siis tarvitse tapahtua livenä studiolla. Materiaalin avulla voidaan varmistaa halutunlainen sisältö, ja kitkeä pois mahdolliset muuttujat. Kokonaisuuden ennakoitavuus paranee, ja varsinaiseen live-esiintymiseen liittyvät paineet kevenevät! 

 

Monipuolinen ja interaktiivinen livetuotanto on mielenkiintoinen  ja tehokas tapa vastata esimerkiksi sisäisiin koulutustarpeisiin. Tallenne on hyödynnettävissä myös tulevia koulutustarpeita varten.

Hinnoittelu
Monikameratuotannon kokonaistoteutus alkaen 1990€.
Lisätyöt

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Scroll to Top

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.

Joona
Nieminen

VIDEOTUOTANTO