Videotuotanto

TAPAHTUMAVIDEO

Fiilistele mennyttä. Muista tapahtumasi kävijöitä tapahtumavideolla ja houkuttele mukaan ensi kerralla vielä suurempi yleisö.

Katso video

Tampere Business Meet Summer

"Sekä video-, että valokuvaus saatiin kätevästi samasta paikasta."

- Noora Heino, Projektipäällikkö

Markkinoinnissa onnistuminen on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta saamme yritykset kiinnostumaan tapahtumasta ja myyntitavoitteet varmasti täyttymään. Kipinä Films sai taltioitua videolle upeasti tapahtuman positiivisen fiiliksen ja näyttävät puitteet.

 

Hyödynnämme video- ja kuvamateriaalia laajasti myös tulevaisuudessa osana uusien tapahtumien ennakkomarkkinointia.

GPD Aftermovie, Glaston Oyj

"On tärkeää, että videolta välittyy oikea fiilis ja toteutus on laadukas."

- Miika Äppelqvist, Varatoimitusjohtaja

GPD on lasinjalostusteollisuuden suurin tapahtuma maailmassa. Jotta alamme pioneerit saadaan houkuteltua Suomeen on tärkeää, että markkinoinnissa välittyy oikea fiilis ja toteutus on laadukas. 

Kipinä Films tuotti meille aftermovien pohjalta myös ennakkomarkkinointivideot, jotka herättävät yleisön kiinnostuksen hyvissä ajoin ennen seuraavaa tapahtumaa. Tänä vuonna tapahtumaa jouduttiin siirtämään syksystä talveen, mutta ammattilaiset hoitivat homman hienosti ja joustavasti päivittämällä visuaaliset elementit vuodenaikaan sopiviksi.

Tapahtumavideo

Hyvät pidot? Virkistetääs vähän muistia. Tilaa tapahtumaasi tapahtumakuvaus, niin saat kekkereistä kuva- ja videomateriaalia, jota voidaan hyödyntää monipuolisesti tapahtuman jälkeen.

 

Tapahtumista tehtävät aftermovie-videot ovat omiaan tapahtuman jälkimarkkinointiin, ja tapahtumasta kuvatusta materiaalista saadaan koostettua vaikka useampikin videomainos seuraavan tapahtuman markkinointikampanjaa varten. Samaan pakettiin kannattaa yhdistää myös valokuvaus, jolloin saat materiaalia laajasti käyttöösi.

Hinnoittelu
Tapahtumavideon kokonaistoteutus alkaen 1990€. 

Tapahtumavideoita voi hyödyntää esimerkiksi:

Lisätyöt

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Scroll to Top

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.

Joona
Nieminen

VIDEOTUOTANTO