Video­tuotanto

Hyvä video sytyttää ja synnyttää tuloksia. Tuotamme asiakkaidemme markkinointiin videoita, joista välittyy haluttu viesti. 

Videotuotanto

TUTUSTU TULOKSELLISEEN VIDEOMARKKINOINTIIN

Videolla on ainutlaatuinen mahdollisuus esittää asioita yllättävällä tai erottuvalla, tarinallisella tai tunteisiin vetoavalla tavalla. Hyvä video on sellainen, joka sytyttää.

 

Tuotantomme on kokonaisvaltaista: asiakkaanamme saat täyden palvelun aina suunnittelusta julkaisuun asti. Vaikuttavan sisällön lisäksi pyrimme työssämme aina myös tuloksiin – uskomme parhaan tuloksen syntyvän aidosta halusta tutustua asiakkaisiimme ja heidän tarpeisiinsa. Avoimuuden kautta syntyvät pitkäaikaiset kumppanuudet.

 
Inspiraation lähdettä tai kahvitaukoviihdettä? Tutustu videotuotteisiimme ja asiakkaillemme tuottamiin videoihin.

Katso video

Livetuotanto

Osallista vuorovaikutteisella livetuotannolla
Katso video

Showreel

Ei aikaa hukattavaksi? Kurkkaa parhaat palat tuotannoistamme
Katso video

Videotuotannot

Näin hyödynnämme itse videon voimaa ja vakuuttavuutta

1. Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro meille tavoitteesi - Ideoimme toteutuksen ja teemme hinta-arvion.

Tuntuuko siltä, että voisit saada viestisi kuuluviin parhaiten videon avulla? Löytyykö takataskusta kutkuttava idea seuraavaan mainoskampanjaasi? Tai ehkä yritykselläsi on selkeät markkinoinnin tavoitteet, mutta toteutus vielä auki? Kuulisimme mieluusti ajatuksistasi. Ota yhteyttä ilmaisen ensimmäisen suunnittelupalaverin järjestämiseksi.

2. Suunnittelu

Luomme käsi­kirjoituksen ja kartoitamme tarvittavat resurssit, kuten esiintyjät ja kuvauspaikat.

Briiffissä käymme läpi yrityksesi toimintaa ja tapaa tehdä asioita. Määrittelemme kanssasi videon tavoitteet, kohdeyleisön, budjetin ja tärkeimmät elementit. Ajatustenvaihdon jälkeen kiteytämme videon idean ja hahmottelemme käsikirjoituksen sekä tarvittavat resurssit. 

3. Schedulointi

Sovitaan videotuotannon aikataulusta ja yksityiskohdista.

Hyväksytämme käsikirjoituksen, aikataulut, näyttelijät ja muut olennaiset asiat ennen tuotannon käynnistämistä. Suunnitelmiin ja yksityiskohtiin voidaan tässä vaiheessa vielä vaikuttaa ja tehdä muutoksia, joten puhelinlinjat on hyvä pitää lämpiminä ja viestintä avoimena.

4. Tuotanto

Kamera. Valot. Hyvä fiilis. Käy! Järjestämme kuvaukset sovittuna ajankohtana.

Kuvauspäivänä keräämme tuotantoryhmämme kasaan ja saavumme kuvauspaikalle. Ammattitaitoinen kuvausryhmämme ja karkaistu kalustomme varmistavat, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville. Videolla esiintyvät ohjataan lempeästi ja määrätietoisesti kohti huippusuorituksia. Kuvauspäivän hyvä suunnittelu takaa, että videomateriaalia saadaan purkitettua monipuolisesti ja tehokkaasti.

5. Jälkituotanto

Leikkaamme videomateriaalin ja teemme muut jälkityöt.

Videokuvaa ryyditetään muilla elementeillä: mukaan saadaan äänimaailma, musiikki, grafiikat, värimääritys, tekstitykset ja animoinnit. Vahva graafinen osaamisemme takaa sen, että kaikki videolle lisättävät elementit tuotetaan laadukkaasti ja yritysilmeen mukaisesti.

 

Asiakkaanamme pääset vaikuttamaan videon lopulliseen asuun kahdessa vaiheessa: ensimmäisellä palautekierroksella ja toisella hyväksyntäkierroksella. Editoimme videon saadun palautteen mukaisesti viimeistä silausta myöden valmiiksi.

6. Markkinointi

Toimitetaan viesti oikealle kohderyhmälle.

Tekijöidemme vahva markkinoinnillinen tausta ja liiketoimintaymmärrys takaavat, että saat videostasi kaiken potentiaalin irti. Mietimme videon käyttötarkoitukset ja jakelukanavat jo ideointi- ja suunnitteluvaiheessa, jotta yrityksesi saa valittuihin kanaviin varmasti saumattomasti soveltuvan materiaalin. Saat tarvittaessa meiltä kampanjointiin avuksi myös markkinoinnin  ja sisällöntuotannon ammattilaiset.

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Scroll to Top

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.