AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

KIPINÖIVÄ VIDEOTUOTANTO

Kerro meille tarinasi ja se, mitä tavoittelet. Me rakennamme siitä visuaalisen tarinan, jonka voit jakaa maailmalle.

Suoraan asiaan?

TÄYDEN SERVIISIN VIDEO-
­­­­TUOTANTOA

TUOTAMME tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Paitsi ylivoimaisesti viihdyttävimpien videoiden tuottajana, tunnetaan meidät myös täyden serviisin videomarkkinointiyrityksenä – vastaamme laadukkaan tuotannon lisäksi myös videosi markkinoinnista. Asiakkaamme palvellaan aina videotuotannon suunnitteluvaiheesta valmiin videon markkinointiin.

videotuotanto tampere
1. SUUNNITTELU
2. TUOTANTO
3. JÄLKITUOTANTO
4. MARKKINOINTI

VIDEOTUOTANTO

TOSITOIMIIN päästään, kun on aikamme ensin kipinöity ja ideoitu. Kuvauspäivänä keräämme tuotantoryhmämme kasaan ja saavumme kuvauspaikalle. Ammattitaitoinen kuvausryhmämme varmistaa, että kuvaustilanne on luonteva ja rento kaikille kuvauksiin osallistuville. Videolla esiintyvät ohjataan lempeästi ja määrätietoisesti kohti huippusuorituksia.

Kuvauspäivän hyvä suunnittelu takaa, että videomateriaalia saadaan purkitettua monipuolisesti ja tehokkaasti niin, että hyödyt videomateriaalista vielä pitkän aikaa – materiaali voidaan paloitella pienempiin osiin ja videokokonaisuuksiin, joilla hoidat tulevatkin viestintätilanteesi tyylillä. Kaikki päivän aikana kuvattu materiaali talletetaan Kipinän Holvipankkiin, mistä se on kustannustehokkaasti hyödynnettävissä myös jatkossa.

Katso myös livetuotannon mahdollisuudet Livepäivä -sivustolta!
KIPINÄN TARINA

AITO KIPINÄ, ISO LIEKKI

Kipinästä se lähti. Aikansa se kyti. Synnytti välähdyksen, ja lopulta suuren tekemisen palon. Kipinä Films tekee intohimoista videomarkkinointia, jota tehdään seuraavaan filosofiaan perustuen: videomme tarjoavat viihdettä ja vahvaa viestintää – tehokkaasti tuloksia tuoden.

LUE KOKO TARINA

OLLAANPA YHTEYDESSÄ

Tarttuiko
kipinä?

YHTEYSTIEDOT

Kipinä Films Oy
Satakunnankatu 36,
33210 Tampere

sami@kipinafilms.fi
040 763 4897

SOME