Videotuotanto

REKRYTARINA

Taltioi ammattilaisenne urapolku. Samaistuttavat ja mielenkiintoiset tarinat houkuttelevat parhaat osaajat tiimiisi.

Katso video

TNRak Oy

"Hyvän videon avulla löydämme sopivat tekijät headhunteria tehokkaammin"

- Tero Niskanen, Toimitusjohtaja

Tänä päivänä miltei kaikki rekrytoinnit tehdään headhuntereita käyttäen. Näissä on tarjontaa niin paljon, että on vaikea tietää mikä on hyvä ja osaa asiansa. On hyvin tärkeää, että yrityksen omat kasvot kertovat siitä minkälaisesta työnantajasta on kysymys, kiinnostavuus ennen kaikkea. Videot ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Tähänkin yhteistyö Kipinä Films Oy:n kanssa antoi parhaat mahdollisuudet. Olemme 100%:sti tyytyväisiä.

Rekrytarina

Rekrytarinan avulla houkuttelet yritykseesi alan parhaimmat tekijät. Uratarinan jakaminen mielenkiintoisen henkilökuvan avulla on tehokas tapa parantaa työnantajamielikuvaa ja luoda lisää tarttumapintaa yritykseesi. Samalla viestit myös nykyiselle henkilöstöllesi etenemismahdollisuuksista ja sitoutat uudet työntekijät heti alkumetreillä.

 

Varmistamme videon laadukkaan sisällön laatimalla yksilöllisen haastattelurungon ja kuvaussuunnitelman suunnittelupalaverin pohjalta. Jos haet osaajia useampaan kuin yhteen työtehtävään, kannattaa samalla kertaa tehdä useampi eri rekrytarina. Samalla kertaa kuvattujen videoiden toteuttaminen on asiakkaalle aina kustannustehokkainta.

Hinnoittelu
Rekrytarinan kokonaistoteutus alkaen 2290€.  Kysy useamman videon kustannustehokkaasta kampanjahinnoittelusta.

Hyödynnä rekrytarinaa esimerkiksi:

Lisätyöt

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Vieritä ylös

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.