Kipinän tarina

KIPINÄ FILMS on  yhdistelmä videotuotannollista ja markkinoinnillista osaamista ja ajattelua. Tuotamme tarinalliset ja mieleenpainuvat videot kaikkiin markkinointisi tarpeisiin.

Kipinän tarina

LUPAAMME, ETTÄ KANSSAMME ON HAUSKA TEHDÄ TÖITÄ

Kipinä Films on vahva yhdistelmä videotuotannollista ja markkinoinnillista osaamista ja ajattelua. Kipinä syttyi halusta tarjota pelkän videotuotannon sijaan kaiken kattavaa videomarkkinointipalvelua. Meillä on aito – suorastaan kipinöivä – halu sekä ammattitaito luoda yhteistyö, jonka avulla päästään tavoitteisiin, kerta toisensa jälkeen. 

Uskomme, että paras lopputulos syntyy onnistuneen vuorovaikutuksen kautta. Pistämme aina aidot persoonamme mukaan peliin ja lupaamme, että kanssamme on hauska tehdä töitä. Kun jotain tehdään, tehdään se yhdessä hyvällä fiiliksellä. 

Videotuotanto

Joona Nieminen

Miksi valita meidät videokumppaniksi?

AITO KIPINÄ JA vaadittava OSAAMINEN

Olemme tuottaneet videoita monipuolisesti ja erilaisiin käyttötarkoituksiin: televisioon, sosiaaliseen mediaan ja yritysten omiin käyttötarkoituksiin.

Kaikki kuvaamamme materiaali talletetaan Kipinän Holvipankkiin, mistä se on kustannustehokkaasti asiakkaan hyödynnettävissä myös myöhemmissä projekteissa. Meiltä löytyy myös dronet ja lentoluvat ilmakuvauksen tekemiseen.

Viestintää

Herätämme ajatuksia uusilla tulokulmilla
Tuottamillamme videoilla on kaksi tehtävää: palvella sekä asiakasta että katsojaa. Videolla viestiminen on meille luonnollista, ja haluammekin rohkeasti haastaa ja hakea aiheeseen uusia tulokulmia. Tuotamme videoita, jotka haastavat ajattelemaan, pitävät otteessaan ja vievät viestin perille – eivät aikaansaa tarvetta etsiä pause-nappulaa.

Viihdettä

Viihteellisyys syntyy rohkeista oivalluksista

Videomme pohjaavat tarinankerrontaan ja tunteiden herättämiseen. Uskomme, että useassa tapauksessa tunteet tuottavat paremmin kuin järkiseikoilla mainostaminen. Viihdyttävyys ei useinkaan tarkoita isoa hintalappua, vaan pieniä oivalluksia ja kykyä esittää asia samaistuttavalla tavalla.

Tehoja

Videosta kaikki hyödyt irti markkinointiin

Videosta saadaan kaikki hyöty irti, kun se jaellaan suunnitelmallisesti oikeissa kanavissa. Varmistamme, että videosi ei jää yksittäiseksi julkaisuksi, vaan siitä saadaan tarpeen mukaan rakennettua useammassa eri kanavassa julkaistava tai useammasta kustannustehokkaasti tuotetusta osasta muodostuva eheä videomarkkinointikokonaisuus.

Mennäänkö suoraan asiaan? Ota yhteyttä.

Kerro meille vapaasti, mitä on mielessä. Me vastaamme mielellämme. Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä mihin sitä lähdetään työstämään.

 

Voit kertoa tekstikentässä esimerkiksi:

 

  • Millaiseen tarpeeseen video olisi tulossa?
  • Milloin haluat tulla ilmaiseen ensimmäiseen tapaamiseen?
  • Jotain muuta, mitä?
 

Scroll to Top

JäTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Olipa ajatuksissasi sitten selkeät linjat tai vasta idean kipinä – suunnitellaan yhdessä.

Joona
Nieminen

VIDEOTUOTANTO